زمینههای فعالیت نقشه برداری زمین دماوند:
نقشهبرداری هیدروگرافی:
هدف از بکارگیری نقشهبرداری هیدروگرافی، مشخص نمودن موقعیت عمق دریاها و رودخانهها جهت عبور و مرور کشتیها، زیردریاییها، محل عبور لولههای نفت و گاز در اعماق دریاها، ایجاد اسکلههای جدید و مکانیزه، احیای بنادر و تأسیسات ساحلی متعلق به آنها، همچنین بهرهبرداری صحیح و بهینه از دریاچهها و سدها، می باشد.
نقشهبرداری مسیر:
نقشهبرداری مسیر، برای طراحی و پیاده کردن مسیرها از قبیل راه، راهآهن و کانالکشی بکار گرفته می شود.
نقشهبرداری زیرزمینی دماوند :
نقشهبرداری زیرزمینی، موضوع آن برداشت یا پیاده کردن نقشههای تونلها دماوند و معادن می باشد.
نقشهبرداری شهری دماوند :
نقشهبرداری شهری، برای تهیه و اجرای طرحهای جامع و تفصیلی و هادی دماوند کارایی لازم را دارد.
نقشهبرداری ثبتی دماوند :
نقشهبرداری ثبتی، با هدف تعیین حدود اراضی و مساحت قطعات ملکی دماوند ، در حوزه املاک و مستغلات قابل استفاده است.
نقشهبرداری نظامی دماوند :
نقشهبرداری نظامی، برای تهیه نقشههای نظامی و تعیین نقاط مهم استراتژیکی منطقه دماوند و برای اهداف نظامی و آرایش و استقرار نیروهای رزمنده و مواضع تعرضی و دفاعی با مقیاس بزرگ در سراسر کشور بکار گرفته می شود.
در پایان این مقاله شما نسبت به درآمد حاصل از کار نقشه برداری زمین آگاهی لازم را بدست می آورید:
نقشه برداری زمین دماوند یکی از فعالیت های مهم در سازمان نظام مهندسی می باشد. متخصصین حوزه نقشهبرداری در هر مقطعی از دیپلم به بالا به سرعت جذب بازار کار می گردند. به دلیل اهمیت این رشته در فعالیت های عمرانی و محاسبات سنگین ریاضی و تئوری خطاها کسب مدرک در این رشته کار ساده ای نمی باشد. به همین منظور دانشجویان این رشته حتی در حین تحصیل نیز با پیشنهادات کار فراوانی روبرو خواهند شد. سازمان مدیریت و برنامهریزی، وزارت راه و ترابری، وزارت نفت، سازمان آب، سازمان بنادر و کشتیرانی، سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سازمان نقشهبرداری کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، شهرداریهای کشور و بخش خصوصی از جمله محلهای جذب فارغالتحصیلان این رشته می باشد.